Uvjeti poslovanja

Opći uvjeti
Ova web stranica i svi sadržaji uključeni unutar web stranice su u vlasništvu tvrtke Fragaria d.o.o. (V Ravnice 2, 10000, Zagreb).
Webshop usluga pruža korisnicima mogućnost kupnje živih biljki, ostalih proizvoda i usluga od Fragaria d.o.o. 
Prilikom korištenja usluga i pregledavanja sadržaja webshopa, smatra se da ste u potpunosti upoznati sa svim određenim uvjetima i da ih u potpunosti prihvaćate.
Prilikom unošenja podataka pri naručivanju proizvoda, kupac  snosi odgovornost za točnost unesenih podataka. 
 
 
 
Dostava i poštarina
 
 
Dostavu vršimo samo na području Republike Hrvatske.
Narudžbe se zaprimaju svakodnevno, putem usluge Webshop (svaki dan u tjednu,0-24h). Nakon što kupac izvrši narudžbu putem usluge webshop, biti će povratno obaviješten elektronskom poštom o zaprimanju narudžbe. Cijena poštarine i pakiranja ovisi o količini odnosno kilaži proizvoda. Sadnice šaljemo ponedjeljkom, osim u slučaju izvanrednih situacija, tipa povećani opseg posla i sl.
 
 
 
Pakiranje proizvoda
Pošto su voćke vrlo delikatna roba kada je transport u pitanju, razvili smo posebnu ambalažu koja onemogućuje oštećenja pri transportu. Ambalaža je kartonska te podobna za reciklažu.
Sve voćke se pakiraju ručno.
 
 
 
Plaćanje
Plaćanje po predračunu – nakon što izvršite narudžbu, putem elektronske pošte poslati ćemo Vam predračun koji možete platiti Internet bankarstvom, u FINA-i, poštanskim uredima ili fizičkim poslovnicama banaka. 
Plaćanje pouzećem – plaćanje pouzećem se vrši isključivo gotovinski. Sve navedene cijene imaju uključen PDV. 
 
 
 
Reklamacije i povrat
Sve naše sadnice su iz kontrolirane proizvodnje  i sadrže sve potrebne certifikate. Prije pakiranja sve se sadnice pregledavaju kako bi se ustvrdilo da su u potpunosti zdrave. Pošto se radi o živim biljkama, ponekad su moguća oštećenja na listovima i ostale prirodne nepravilnosti. Izgled sadnice uvelike ovisi i o periodu godine u kojem je sadnica isporučena. 
U slučaju da mislite da su sadnice dostavljene oštećene, pošaljite nam sliku pristojne rezolucije na kojoj se jasno vidi oštećenje  na sadnice@fragaria.hr.  Ako je reklamacija opravdana, sadnice će Vam biti zamijenjene. Troškove poštarine u tom slučaju, plaća kupac. 
 
 
 
Zaštita podataka
Fragaria se obavezuje zaštititi sve osobne podatke korisnika. Osobni podaci korisnika dostupni su samo ovlaštenim osobama unutar tvrtke Fragaria. Osobni podaci korisnika spremljeni su na sigurno te su zaštićeni od neovlaštenog pristupa i korištenja. Korištenje osobnih podataka koristit će se jedino u svrhu komunikacije između zaposlenika Fragarie i korisnika. Korisnici su u svakom trenutku slobodni odlučiti dali žele primati moguće obavijesti o proizvodima i marketinške poruke od strane Fragarie. 
 
 
 
Autorska prava
Svi sadržaji objavljeni na stranici www.fragaria.hr i pripadajućim podstranicama u vlasništvu su Fragaria d.o.o. Svako neovlašteno preuzimanje, objavljivanje i mijenjanje sadržaja sa spomenute domene nije dopušteno od strane Fragaria d.o.o. Ako korisnik stranica Fragaria d.o.o. želi koristiti materijale sa spomenute stranice u promidžbene svrhe (objave na blogu, portalu, novinama, web stranicama itd.) slobodan je to učiniti uz navođenje izvora. 
 
 
 
Kontakt za informacije
Za sva moguća pitanja kontaktirajte nas na mail adresu sadnice@fragaria.hr ili telefonski na +3851/2339 729.
Povratak

Informacije

Fragaria d.o.o.
sadnice@fragaria.hr
Ured: 01/2339 729
V Ravnice 2
10 000 Zagreb
Rasadnik: 01/6537 162
Grančarska bb, Kupinečki Kraljevec

Novosti vidi sve novosti

 • SADNICE "SIBIRSKE BOROVNICE" RASPOLOŽIVE!
  09 TRA 2013 SADNICE "SIBIRSKE BOROVNICE" RASPOLOŽIVE!
  S ponosom Vam javljamo da su sadnice "Sibirske/kamčatske borovnice" napokon raspoložive: http://fragaria.hr/webshop-proizvod-sadnice-sibirska-borovnica-45-62.aspx
 • RASPOLOŽIVE SADNICE JAGODE MJESEČARKE "ALBION"
  08 TRA 2013 RASPOLOŽIVE SADNICE JAGODE MJESEČARKE "ALBION"
   Dragi kupci, stigle su nam i prve frigo sadnice popularne mjesečarke "ALBION". Sadnice možete naručiti putem slijedećeg linka: http://fragaria.hr/webshop-proizvod-sorta-jagode-albion-18-41.aspx
 • RADNO VRIJEME RASADNIKA
  23 SRP 2012 RADNO VRIJEME RASADNIKA
  RADNO VRIJEME RASADNIKA Radno vrijeme našeg rasadnika u Kupinečkom kraljevcu je od 08:00-16:00 (pon-pet). Subotom i nedjeljom ne radimo. Narudžbe se putem našeg webshopa zaprimaju od 0-24, 7 dana u tjednu. U slučaju da imate upit, a niste nas u ...

Savjeti vidi sve savjete